Tell me where our time went, and if it was time well spent?



För exakt 1 år sen var allt annorlunda. En perfekt helg hade avslutats och jag kände det där som jag aldrig brukar känna. Det där pirret, glädjen, känslan av att nått nytt, nånting bra och längtan efter att bara få va i närheten av just denna person.
Det bästa av allt var att du kände exakt likadant. Måndagen där efter kom du hem till mig, kl 7 på morgonen. Det hade vatt ensamt på natten och jag hade redan vant mig vid att sova på din arm och du vant dig vid att ha mig i din famn. Jag skulle igentligen till skolan men vi spenderade hela dagen i sängen istället. Någon mysigare måndag morgon har jag nog ännu inte upplevt. Det var så det började. Sen dess har det gått fram och tillbaka upp och ner. Jag har gått från att vara kär, tycka om till hata, till att tycka om och hata igen. En känslomässig bergochdalbana. Jag har en hel del att tacka dig för, ett antal beslut som jag hade låtit bli att ta utan din röst i baktanken. Är helt enkelt jävligt glad och tacksam över att du fanns där i vintras.
Men nu såhär 1 år senare är pirret och glädjen utbytt mot ilska och uppgivenhet. orkar inte längre helt enkelt och helgen blev för mycket. Att hantera saker snyggt med alkohol i kroppen är också dömt att misslyckas. Men nu är det som det är. Med blandade känslor raderar jag ditt nr ur min mobil, försöker glömma det mesta, sparar dom små fina stunderna innerst inne och förstår att den här gången är det annorlunda....

/ J

for reasons that I don´t really know.

3 stämplar, 2 kvällar 1 sleten söndag.
En bra helg helt enkelt. Det finns en del som jag bara vill dra ett streck över men överlag va helgen grymt bra. '

I fredes drog jag,sara,louise och carro till Perrong 23 för att kolla på brainbag. Dom sjöng helt perfekt, hade grymt ös i sina låtar och va jävligt bra helt enkelt. Kolla in dom på http://www.myspace.com/brainbag . Efter det stack vi hem till Carro där vi förfestade för att sen bege oss till Kingan. Där va tyvärr inte lika mkt folk som förra gången men vi öste ändå. där va dessutom ett helt gäng med värnamo killar som va sjukast i världen. Kvällen va grymt bra om man bortser från dom sista timmarna av den. Jag blir inte ofta förbannad men när jag väl blir det så är det illa. Har nog förträngt det mesta för just nu är det nästan helt svart. Är väll bäst så, är väll bäst som det är med allt. Jag orkar inte mer, det tär på mig. tack för allt både på gott och ont.

På lördan vaknade jag och Louise upp på sofforna hos Carro. Sletna jur. Köpte bullar på Q8 sen drog jag hem.
Tog det lugnt, fikade med farmor och nils som kom för att titta på Tirian. Ja han har fått ett namn nu :)
Det va mysigt. Älskar att höra gamla historier från när dom va unga. Jag blir så fascinerad av bilder, historier m.m från förr. vet inte varför men jag älskar det.
Vid 8 tiden får jag ett sms från johan  - "FEST" ,  2h senare befinner jag mig hos crille redo för ännu en utekväll. Det va trots allt ett tag sen jag festade med dom plus att ana var själv tjej så jag fick offra mig lite tyckte jag.
Allt va lika kul och sjukt som vanligt. haha Det första jag möts av är att alla går i bar överkropp (utom ana). dom skyllde på att det va varmt men i själva verket ville dom bara visa upp sig. Kvällen fortsatte på björket där det östes som aldrig förr. Tequilla och Mjältbrands rave ! haha. Brutalt galet. Efterfest hos crille med gitarr och snack fram till klockan halv 7 sen blev det rätt mkt deck. Tack killar och ana för en grymt bra kväll!

Nu är det mer sömn som gäller. Måste vila upp mig inför min hårda praktikdag imorrn. (hah)

/ J

And I'll gamble away my fright.

Vaknade upp med full av energi idag. Tittade ut, solen strålade och det kändes som vår i luften. Åt frukost med pappa och Camilla sen begav jag mig på en 45min joggingrunda. Tycker faktiskt om att springa, när man har hög bra musik i öronen klarar man av det mesta. Så vid 12 tiden idag hade jag ätit, sprungit och duschat. Chockade? Jo tack det är nästan jag med. Sen har jag mest hjälpt till med maten (ja, den blev ätbar fast jag var i närheten) och hjälpt till med camillas hundar. Skulle egentligen dratt in till Mallan ikväll, där jag förövrigt var igår på te och glass. Lika mysigt som alltid :)  men det blev sent här hemma och mina kusiner skulle komma på besök så det sket sig idag.
Imorgon blir det först lite spelning på perrong 23 sen Kingan för mer fest.. Ska bli riktigt nice !
Fy fan vad min tillvaro känns bra för tillfället. Skön känsla.

/ J

Ps. jag vill va brun, ha tillbaka min frisyr, va blond, ha fest och sommar. Helst nu. tack.


And that aint what you want to hear, But thats what I'll do.

Satan ont jag har i mina fingrar. Har börjat repa ordentligt nu igen efter allt körkortspluggande, resor m.m. som har hindrat oss från att spela. Men nu så sätter vi igång igen, känns riktigt härligt ! Behövde nått nytt att spela så vi kör just nu en cover på seven nation army, kommer bli grym när den sitter helt. Blir till att ta tag i vårt egna material så småningom också. Men just förtillfället sitter jag med blåsor på mina fingrar, gitarren har inte fått så mkt uppmärksamhet den senaste tiden tyvärr. Men nu kommer jag ha hur mkt tid som helst. 10 veckors praktik och nu dom 5 första ska jag va på pappas jobb. Alltså blir det mest till att hjälpa till här hemma nu när bebisen har kommit och Camilla knappt får göra nånting efter operationen. Passar mig alldeles utmärkt. Ska dock hjälpa dom med lite fotojobb men det har jag inget emot direkt. Får mycket tid till en massa saker helt enkelt, tog ut pengar till körkortet idag så nu jävlar ska jag kötta. Innan studenten ska jag ha ett körkort i min hand, så är det bara. Sen är det dags att börja motionera. Behöver komma lite i form, har nog varit ur form större delen av mitt liv när jag tänker efter. En början på mitt nya liv helt enkelt. Ja, jag vet att jag har sagt det många gånger men såhär motiverad som jag är nu har jag aldrigt kännt mig förr.

och ännu en bra sak, idag beställde vi tågbiljetterna upp till Borlänge ! 150kr st. Underbart ! Nu är det bara 90 dagar kvar, längtar riktigt mycket nu. Känns som detta P&L kommer bli det bästa hittils !

/ J

The white stripes - seven nation army 

 

in the darkest of times...

Det känns som en stor sten har lättat från mitt bröst. En skön känsla.
Jag är så glad att jag har så fina vänner som jag har. Som alltid finns där i vått och torrt, dag som natt. Som inte stirrar sig blinda på dom snedsteg man gör utan för personen man är innerst inne.
Det värmer mer än ni kan ana. Jag älskar er !

Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen....


/ J

en hel del.

Har hänt så mycket dom senaste dagarna att jag inte hunnit skriva här.

Den 20 mars. En speciell dag på olika sätt. Många blandade känslor kan man säga.
Igår var dagen du skulle fyllt 22 år. Är helt säker på att du hade bidragit med en sjukt festlig helg om du fortfarande hade varit här med oss. Vid det här laget hade du också haft ditt hus som du pratade så mycket om. Så mycket frihet du skulle få. Antar att du har frihet på ett annat sätt nu. Är också helt säker på att du ordnade världens fest där uppe  på din födelsedag. Hoppas du har hamnat med galet folk som öser lika mycket som du. Men med dig i sitt sällskap kan man nog inte göra annat. Till din ära drog jag ut på galet party på Kingan. Stället jag har att tacka för att jag fick lära känna dig. Det var något som saknades på dansgolvet där nu och det var du. Har inte varit på Kingan överdrivet mycket men de gångerna jag har varit där har det alltid stått en Linus på dansgolvet och dansat som bara ett partydjur kan. Det är fortfarande svårt att förstå att du är borta. Hoppas du har det bra där du är, jag saknar dig.

Den 20 mars är också datumet då jag träffade min Lillebror för första gången. Det var en underbar och konstig känsla. Han är så liten och så otroligt söt. Han var väldigt lugn att hålla och till slut så somnade han på min mage när jag lagt mig ner. Han va så varm, mysig och så otroligt len att röra. Jag förstår nu utrycket len som en babyrumpa. I alla fall så blir man själv väldigt lugn av att ha en bebis i sin famn att jag nästan somnade.. Ville knappt därifrån. Efter nån timme skjutsade pappa hem mig och Oliver igen. Vid det laget upptäckte jag hur     mycket klockan var och att jag skulle åka om en halvtimme till Vinslöv  eftersom Therese hade fest där. Tyvärr sket det sig för min del vilket va lite synd. Hoppas på att se massa roliga bilder därifrån dock eftersom det va kändistema. Men efter nån timme kom jag fram till att jag inte pallade spendera en fredagskväll hemma och speciellt inte med tanke på vad det var för dag. Mallan blev lika pepp som jag och Kingan blev bestämt för vår del. Blev hämtad i tyringe, körde inom mattias och tvingade med honom också. Vid 11 börjad vi förfesta och 1,5h senare befann vi oss på Kingan. Träffade min bror som beställde in en hel bricka med Tequilla vilket blev väldigt festligt för min del. haha nej det blev en grymt rolig kväll faktiskt sjukt ös på dansgolvet också. Impuls är alltid bäst och Kingan är helt klart underskattat. Fick fribiljetter till nästa fredag som verkligen ska användas.

Idag har det mest varit brutalt soffläge. Man har mått som man förtjänat helt enkelt. Var det värt det? Svar ja. Har hunnit mysa lite med lillebror också som kom hem idag. Får hoppas han är tyst om nätterna annars kommer han nog inte va lika söt i mina ögon längre.

och imorgon är det dags för hudvårdsgrejs hemma hos mig.. Får äntligen mitt baspaket. Ska bli riktigt nice. Blir även lite fika hemma hos mig på eftermiddan.

Det är dags ... ingen ska behöva höra det från nån annan än mig själv. jag mår illa när jag tänker på vilka ord som jag måste säga imorgon..


/ J

BABYBROTHER

JAG HAR FÅTT EN LILLEBROR ! :)
Helt galet, Det är lite svårt att få in men jag är så himla glad att alla är friska och att allt gick bra !

För att ta det från början så va det studenfest igår. En del från klassen kom hem till mig för att förfesta.. Blev lika sjukt som jag hade beräknat.. Riktigt kul hade vi iaf. ! Vid halv 12 drog vi vidare till Q-bar där studentfesten var. Jävla smart att ha en studentfest för flera hundra elever på ett ställe som bara släpper in 150 pers. Sär. Jag blev grymt förbannade på vakterna som va sjukt dryga bara för att ta ut sin besvikelse pga att dom är misslyckade vakter som inte klarade av att komma in på polisskolan. 150 pers eller 160 pers.. vilken skillnad gör det? Jag kom dock in hyffsat snabbt eftersom jag är en jävel på att slinka igenom när det kommer till sånna här situationer.. Slapp betala dessutom. Lyckades övertyga dom som hade inträdet att jag hade betalat men inte fått nån stämpel. Att jag sen förlorade dom pengarna på Black jack är en annan sak, så nån vinst gick jag inte med iaf.
Resten av tiden öste jag tillsammans med resten av folket där. Till slut kom även Sofie,johanna och Pontus in. Resten gav upp och åkte hem. Stannade där tills dom stängde sen åkte vi hem till tyringe. Hade en riktigt kul kväll trots allt !

Kom hem vid 3 tiden. Pappa låg i soffan och vaknade när jag och en ganska dragen Pontus kom hem. 5 minuter senare har camillas vatten gått. Jag har nog aldrig nyktrat till så snabbt, haha.  Pontus fattade inte ett skit så han fick en påse popcorn sen deckade han i min säng. Jag fick hjälpa till att packa och kolla så att dom verkligen hade allt med sig medans pappa ringde ambulansen. Efter ett tag stod det en bår och två ambulansmän i vår hall. Camilla fick hjälp ut och jag kollade en extra gång så att allt va med. Sa hej då till pappa och sa till honom att ringa så fort dom visste nånting. Vid halv 5 gick jag och la mig i soffan och somnade på 2 sek. Kl 8 ringer pappa. Blev klarvaken direkt ! Då skulle Camilla in på operation eftersom hon skulle göra kejsarsnitt. Efter 2 oroliga timmar ringer han igen.
- HEJ STORASYSTER ! DU HAR FÅTT EN LILLEBROR !
Alla mådde fint och bebisen va frisk. Blev så himla glad.

Ska åka in imorgon och hälsa på. Längtar riktigt mycket på att få se det lilla livet :) Har fått en bild från pappa och han är grymt söt och tjock.

Har vatt en ganska händelserik natt och dag helt enkelt. Är helt slutkörd och smått bakis så nu är det sängen som gäller.

Puss haaaj

/ J


Changes.

Det händer mycket i mitt liv just nu. Mycket förändringar, både bra och dåligt.
I veckan har Camilla och Oliver flyttat hit på heltid. Något jag absolut inte har något emot men det tar tid att vänja sig.
Jag och Pappa har bott här själva nu ett tag och jag har fått ha huset mycket för mig själv dom senaste månaderna.
Men nu plötsligt är det lite liv i huset, här är människor när jag går upp på morgonen, det lagas inte längre bara pasta om dagarna, huset är inte alltid låst när jag kommer hem, det kommer över kompisar som jag aldrig har träffat, det har flyttats in nya möbler osv. Det är en stor förändring att plötsligt dela sitt hem med fler personer. Men jag kan samtidigt tänka mig  att det inte är så lätt för Camilla och Oliver heller att plötsligt komma in i vårt hus och bo här, men man vänjer sig det tror jag säkert. Jag har ju också turen att det just är familjen Råsberg som jag har kännt sen tidigare och tycker väldigt bra om. Ska bli riktigt kul när Amanda kommer hem från Australien också ! Att ha en "syster" i sin egna ålder är inte helt fel :)

Anledningen till flytten är ju att vårt halvsyskon kommer på måndag :)  Det är helt sjukt. Har inte riktigt fattat det än. Men det lär man väll göra när man får se det lilla livet. Hoppas allt går bra och att barnet är friskt. Kommer verkligen bli liv i huset när dom kommer hem från sjukhuset. Känner på mig att jag kommer fotografera sönder den lilla bebisen.

Vi fortsätter med förändringar, den här veckan är vår sista skolvecka. Sen har vi 10 veckors praktik. Det är också något som inte riktigt har lyckats sjunka in än. En del av oss fick studentmössor idag (jag va seg och skicka in så min kommer senare, suck) Men det är när man ser studentmössan som man verkligen märker att det snart är dags. Jag vill det så jävla mycket samtidigt som jag bara vill stanna tiden. Jag vill iaf ha mer tid med min klass innan studenten. Det är deppigt att vi bara får se varandra sista veckan sen igen. Fy fan vad jag kommer sakna allihopa ! Vi har haft 3 absolut underbara och roliga år tillsammans. Det är nästan så man börjar gråta redan nu, men så blödig ska jag inte lyckas bli ikväll.

Annars har jag börjat få lite rätsida på saker och ting., tror jag. Jag vill tro det i alla fall. små små steg. babystep.
det finns fortfarande saker kvar, saker att berätta. det får ta sin tid.  just nu vill jag bara ha det som allt är.


/ J




förvirrat.

Ibland gör man hemska upptäckter, tror jag gjorde en ikväll faktiskt...
har vatt så många svek att det knappt gör ont längre. Det rinnner bara av utan att lämna några synliga spår.
Det är svårt att ta något på allvar, ta någon seriöst, våga ha förtroende på riktigt.
Nånstans på vägen känns det som jag nästan slutat bry mig. Jag förbereder mig på det värsta och går vidare så fort jag kan. Jag känner till känslan för väl för att vilja uppleva den gång på gång. Därför är det en hemskt upptäckt att jag har lyckats såra en annan person. För så kall är jag inte så att jag inte bryr mig om andra. Det är en hemsk känsla. att bli sårad eller att såra någon annan är större skillnad än man tror. allting är så omedvetet att jag behövde få det utpekat för att förstå vad som egentligen har hänt. , har aldrig velat såra någon.
Det är då tanken slår en, har jag bara blivit som alla andra utan att ens se det?

Jag hoppas verkligen inte det ....

/ J

festligt.


Sitter i skolan och har påbörjat vår allra sista skolvecka innan vi tar studenten och sparkas ut i verkligheten.
Helgen har varit riktigt nice. Som alltid.
I fredes hade jag beslutsångest om jag skulle ut på en spontan barrunda eller bara stanna hemma och ta det lugnt. Efter lite pepptalk från peter bestämde jag mig nästan för att slänga på mig lite snygga kläder och ta mina sista öl. Men i sista sekunden kom jag på att jag faktiskt skulle på 20 års fest dagen efter och det är studentfest nu på onsdag. Så det blev en lugn hemmakväll trots allt.
På lördan blev det en liten fotosession med Louise. Blev en hel del bra bilder och Louise blev nöjd också.
När vi kom hem blev det lite mat sen gjorde vi vid oss inför kvällens bravader. Nämligen Malisias 20 års fest på Qpoolen som hon hade hyrt. Alltså ett badhus för er som inte vet. Eftersom vi då skulle bada var det inte så lönt att göra vid sig. Kändes fel att gå så ofixad till en fest. Men vi va peppade som fan för att förfesta 3h i ett badhus. Kl 20:00 anlände vi och resten av tiden bestod av mkt öl, bad, bastu, buppelpool, rutschbana och hopptorn. Riktigt riktigt kul ! Vid 11 tiden hoppade vi i duschen för att sen sticka till Björket och fortsätta ösa. Det va en härlig upplevelse att duscha och försöka göra vid sig full. Men till slut blev det bra. Fast sen tror man också alltid att man är snyggare när man är full så vi såg nog förjävliga ut iaf. Aja, efter en smärre omväg hamnade vi till slut på björket. Där va helt ok med folk och vi öste på dansgolvet som aldrig förr. Riktigt nice. Tack Malisia för en väldigt bra födelsedagsfest ! <3

Nu ska jag fortsätta med förberedelserna inför vår brutala redovisning i aulan som dom har tvingat på oss.
I övermorgon är det dags för den andra studentfesten och jag ska vara rätt grön. Feest.

/ J

Utställning "FÖRÄLDRALÖS"

ÄNTLIGEN !  Jag är helt slutkörd, ont i fötterna, trött och rödbränd från 2 dagars solarium. haha. MEN vi har äntligen kommit i mål ! Vi har alltså äntligen haft vår utställning med bilderna från Rumänien resan. Det blev rätt tight med tiden att planera en hel utställning endast 2 veckor efter man kommit hem. Det kunde varit bättre men jag är ändå jävligt nöjd med resultatet. Vi hade nog Ca:70-80 besökare, samlade in runt 2500kr. plus faddrar som ska sponsra varje månad. Känns helt ok. :)  Den största chocken jag fick ikväll var när min farbror blev så rörd att han började gråta när han skulle prata. Det va inte väntat men jag tyckte det var så fint av honom. Han tyckte helt klart att vi skulle fortsätta med att visa fler människor vårt projekt så att dom också kunde få upp ögonen. Vi får se hur det blir med det, ska kontakta honom nu i veckan igen. För övrigt fick vi väldigt positiva kommentarer vilket var jätte kul. Vill tacka alla söta människor som kom dit och kollade plus bidrog med lite pengar till barnhemmet. Så kul att se att vi verkligen kunde slutföra vår idé som vi fick tidigt i höstas. Vi har dessutom blivit utvalda bland dom 8 bästa projekten på skolan och ska redovisa allt för alla tvåor och treor i Aulan på måndag. En aning nervöst men nu när vi ändå har kommit såhär långt kan vi lika bra göra detta också.
Nej mer än såhär orkar jag inte skriva. Vatt en lång dag. Tänkte lägga upp nån bild här men dom var tydligen förstora. Kommer upp sen när jag orkar förminska dom.

Ha det fint !

/ J


sleepless..

I dont know how to begin
i dont know how to start
I only know how it end
and how it tore me apart....


Now the questions visit me every night.
they will keep coming back, keeping me awake.
never knowing what was right
always wonder if I made a mistake..




There's a ghost on the horizon
When I go to bed
How can I fall asleep at night
How will I rest my head





Jag lyssnar på låten igen, tänker alla tankar igen, försöker förstå igen, försöker minnas igen, vill inte inse igen, vill berätta allt igen, saknar dig igen, torkar en tår igen, drar täcket över huvudet och ligger sömnlös igen och igen.....



känns som jag druckit mer än halva frankrike.

Eftersom jag låg i fosterställning och tyckte synd om mig själv hela dagen igår kommer en uppdatering om resten av helgen nu.
Var lite seg i lördes men till slut kom jag iväg till Malisia som firades här hemma i Tyringe. Jag hann inte mer än sätta mig ner innan en stor bit smörgåstårta och en öl stod framför mig. Malisia avslöjade redan då sitt motto för kvällen "Fylla Jenny, göra så att hon spyr och sen deckar"  Jag skrattade sa Good luck och började dricka min första öl.
Efter ett tag hade dom sista släktingarna gått hem och det var bara jag,malisia,macke,jonas och armin kvar.
Vi satt kvar ett tag och fortsatte dricka en del. Jag underhöll mig med en massa ginger skämt om Jonas som jag legat inne med ett tag. Haha. Stackare.
Till slut skjutsa Armin alla till stan. Jag & Malisia stack till Chrille där dom andra väntade.
Hade lika kul som vanligt och alla va lika sjuka som vanligt. Elmén hade framme videokameran, ska bli intressant att se sen.
Men till slut övertygade Malisia mig att följa med till Björket. Eftersom det va längesen jag sett min kära vän fick det bli så.
Vi stack först upp en runda till Jonas sen va det dags att ta ut pengar.. Vilket gick åt helvete eftersom ingen bankomat i hela stan funkade.. Men folket hade pengar ute iaf så vi fick dela upp allting så alla kom in. Haha, och vilka bortslösade pengar det var ! Har nog aldrig sett så lite folk på björket någonsin. Men istället för att deppa började vi shotta istället och dansa med de få personer som faktiskt var där. Blev en helt ok kväll ändå. Tills björket tog slut och spriten jag hällt i mig slog på. Haha. Envisades med att ringa Chrille och Elmén och få dom till att efterfesta med mig. Korkad som man är tror man att man va kapabel till att dricka mer. Skulle bara upp en snabb runda till Malisia först. Efter 2 sek insåg jag att deras soffa va rätt skön och att jag va jävligt trött. Deckade direkt och vaknar inte förrän nästa dag. Stabilt.
Har sån kärleksfull pappa också. Kommentaren när jag kom inom dörrarna.
-HAHA fy fan vad du ser ut ! Glöm att jag torkar några spyor.
Så långt gick det som tur inte. Men det blev soffläge hela dagen. Trodde jag skulle sova gott hela natten. Fel fel.. Ännu en vaken natt.. nu är klockan 01:11 och jag har nog sovit sammanlagt 10-12h på över 3 dygn. Det tär lite på en.

Ska ge det ett försök nu iaf.

/ J

En liten uppdatering

Va ett tag sen man skrev nått vettigt här nu, eller ja något vettigt kanske jag aldrig har skrivit men ja, ni fattar.
Har haft fullt upp denna veckan. En helvetes massa plugg och en massa grejer som ska fixas till projektarbetet.
Men känns som man har åtsadkommit en del ändå. Dels fick jag veta att jag fick mvg på min massiva samhällsrapport om fetma. Kände mig riktigt nöjd dels för att nu har jag verkligen chans till att få mvg i betyget och dels för att Tony är en jävligt bra lärare och jag uppskattar hans åsikt som fan. Sen har vi fixat så att norra skåne gjorde en artikel om vårt projektarbete som publicerades idag. Bilderna som togs på oss kan väll diskuteras men annars va artikeln väldigt bra. Får hoppas det dyker upp mycket folk. Vi har dessutom fixat med affisher som vi har satt upp lite överallt. Flitigt, flitigt.
Visade upp en del av bilderna för Samira vår fotolärare också. Hon gav oss mycket beröm så det där mvg:et i Foto kanske också kan bli säkrat nu. Man kan ju alltid hoppas. Vill få upp mitt meritvärde lite.
Annars har min vecka bara bestått av en massa pluggande till historia och religionsprovet. Har inte kommit i säng förräns tidigast halv 1 och när jag väl lagt mig har jag knappt kunnat sova. Vaknat flera gånger per natt hela veckan. Får hoppas det blir bättre tills nästa vecka för när man ligger vaken sådär mitt i natten bombaderas hjärnan med 1000 tankar vilket gör det ännu svårare att försöka sova... ''

Aja, nu är det äntligen helg iaf. Igår va alla tjejer hos Carro på hudvårdskväll där vi fick testa massa produkter från Mary Kay. Skit bra produkter! Man blev len som en babyröv i ansiktet och deras fondation va helt perfekt. Ska själv ordna två sånna kvällar så får jag baspaketet gratis. Det är inte helt fel vill jag lova!
Vid 9-tiden sa jag hej då för att möta upp Lilla och co för att sen bege oss till Daisy som hade förfest innan Tobbes,tims och rikards 20 års fest. När vi kom dit va det redan ca: 20 pers där så själva förfesten blev ett riktigt party istället. Skit nice. Drog inte till tyringe förrän halv 12. Mycket folk, bra musik och billig alkohol. Festligt värre ! Skit kul att träffa lite folk man inte sett på ett tag också. Vi drack, dansade och festade till kl halv 4 på natten. Jag hängde sen med in till stan för efterfest, utan fula gympaskor och eget vinglas den här gången. Kebabtallrik på korv eriks och gissa vem som jobbad? JO GREGORY. Min kära bästa vän på fyllan. Jag blev lite glad i hjärtat av att se den gamla mannen.
För att sammanfatta det hela så va det en riktigt bra kväll! Just nu sitter jag och inväntar min bakfylla, har jag tur så hinner den inte komma förrän jag ska på det igen ikväll. Först ska jag till Malisia och fira att hon fyllt 20. Sen blir det party i staden ikväll. Verkligen en sund helg må jag säga. Nej, ska nog ta en powernap så man orkar med hela dagen och natten. Bildbomb från gårdagen kommer nog sen.

/ J


Ös @ my place.

Oj, märkte att jag hade ett inlägg i utkast som jag glömt att publicera, så här kommer det. Lite av förra helgens bravader.

Eftersom det snart flyttar in en massa folk i vårt hus bestämde jag mig för att dra ihop ännu en sjuk hemmafest medans man har chansen. Vi blev en del folk, både nya och vi gamla vanliga. Min kära partyvän Sara joinade också vilket va på tiden. Vi två plus alkohol är en oslagbar kombination. Det blev en jävligt rolig kväll som på nått sätt slutade med efterfest i stan i ett par gympaskor, ett medtaget vinglas och min systemkamera. Sjukt. Nej en riktigt bra kväll helt enkelt. Tack allihopa! Jag låter bilderna tala för sig själv.


/ J








Evil don´t look like anything.

Vissa nätter funkar inte alls, detta är en sån natt. Gårdagen va inte mycket bättre heller.
Alla frågor och tankar finns kvar, det kommer dom alltid göra.
Kanske avtar dom med tiden men dom kommer alltid finnas där.
I sånna tillfällen vill jag bara skriva av mig. Men det kommer inga ord. Inga som har någon betydelse.

Minns hur vi diskuterade Okkervil River. Ett helt genialiskt band. Dom skulle spela på mejeriet i lund och du skulle dit. Jag mådde nästan dåligt över att missa deras konsert. Ikväll fick jag höra det du upplevde. P3 live med Okkervil river från Mejeriet - Lund..



RSS 2.0