Pausa mitt liv.

Det händer så mycket just nu att jag inte hinner uppdatera allt.
Så för att försöka skona mig själv från tvångskänslan att behöva skriva en kortare novell ska jag försöka hålla det kort.

I Onsdes drog vi igång Siestan i vårt Camp. Vissa tog det lugnare än andra, jag och carro tyckte att det var lika bra att börja hårt. Vi hade sjukt roligt och det slutade med att vi vinglade hem till henne mitt i natten sjungandes och visslandes på Seven nation army, haha riktigt härligt.

Vaknade upp tidigt i Carros soffa, jag och hon hade en smärre bakfylla. Drog till graffiti och åt sen hem för en återställare och då blev livet fint igen. Ner till campingen vid 4 tiden. Träffade då Mattias ( John Lennon) och Alexander ( Timbuktu) som våldgästat vårt camp med sitt tält. Men grabbarna va riktigt sjysta, spred mycket kärlek som dom skulle utrycka sig. Alltid roligt att träffa nytt folk. Banden va inte så bra så vi festade mest där nere hela dagen, kvällen, natten. Eller ja, vi såg i för sig ett grymt band gustav tipsade oss om, ingen aning vad dom heter nu och sen blev det Sonic Youth. Grymt ! Mer fest och sen deck hos carro igen. Älskar att sova i en säng om man kan det.

Fredagen mådde vi bättre, tog en återställare så fort vi vaknat till. Ner på campingen på eftermiddan. Bättre väder och alla va på topp. Älskar festivalstämningen. Första bandet blev Mando Diao och vilket jäkla ös det var! Sinnessjukt! Ännu mer fest. Lite Lazee som mest bestod av skratt i gräset efter jag och G snubblat i en håla på marken.
Ös i graffiti tältet tills dom stängde sen efterfest hos crille. Riktigt nice.

Lördan - sista festivaldagen. Klarblå himmel och strålande himmel. Hem till Carro duschade, började dricka och spela guitar-hero. Ner vid 2 tiden på campingen. Där stekte vi som aldrig förr. Drog upp och kollade Parken. Perfekt festival musik. Underbart. Stannade kvar och kollade Molotov Jive. Stod nog med ett stort jävla leende under hela spelningen. Sjukt kul att få se killarna igen och givetvis gav dom järnet och va så jävla bra som bara dom kan. Att dom är sjukt trevliga människor gör inte saken sämre direkt.
Sen blev det mer campingfest för att förbättre promillen i kroppen. Ös med Phoenix i Graffiti tältet på natten och sen efterfest och snack i hammocken till kl 5 på morgonen. Livet är lite bra ibland.

Söndag -  Jätte bakis

Måndag - Väldigt mycket skattjakt ! Flower Power. Började supa halv 11. Öste som bara den under skattjakten. Haha, va exakt så roligt jag trodde det skulle vara! Vi slutade 3:a sägs det. Gillade uppdragen som fan. Festen fortsatte ute Finjasjön med beachparty. På vägen dit blev vi stoppade av polisen eftersom vi va 8 pers i bilen. Jag lyckades krångla mig ur 1500 kr i böter.. rätt nöjd. Kvällen va sjukt bra med världens bästa väder. Hemma vid 1 på natten då hade vi hållt på i ett antalt timmar så att säga.. Får lägga upp lite sjuka bilder sen..

Nu ska jag bara decka för jag är så sjukt trött. Inte lyckats sova ut sen Siestan började.

På fredag tar vi studenten och jag fattar ingenting. Livet är så bra nu, dom här två sista veckorna är helt perfekta. Snälla, pausa mitt liv för det är exakt såhär jag vill ha det nu.

/ J

RSS 2.0