back on track,

.
 
 
Senaste inlägget här var precis innan vi reste till Australien, över 1,5 år sedan. Dom inlägg som har gjorts sen dess finns på www.readmytravel.blogg.se men känner för att gå tillbaka och fortsätta på den här nu. Känner ibland för att skicka iväg inlägg som kanske inte direkt har något med mitt resande att göra.

Men så blir det inte med detta inlägg, är iväg och reser igen, vet inte hur många timmar jag har spenderat på flygplatser och flyg dom senaste två åren. Det är enkelt en vecka allt som allt, galet! Så sitter man här igen och börjar inse att jag faktiskt är tillbaka i Australien.
För allt blev ännu en impuls och då känns det som det är något annat som tar över, jag handlar först och tänker över allt senare när det igentligen är för sent att tänka över något alls. Det kanske inte alltid är den smartaste vägen men den passar mig perfekt. Och det är nog inte förrän nu jag börjat förstå att hela grejen börjar bli beroendeframkallande.

Det var helt underbart att komma hem och överraska alla där hemma! Glädjetårar och sjukt kramkalas, alla miner kommer nog finnas med i mitt minne väldigt länge! Hemlängtan hade gnagt ett bra tag och jag kände att det var dags, behövde landa lite och bara chilla med vänner och familj. Men den där rastlösheten kom tillbaka redan innan jag hunnit packa upp väskan. Alla frågade vad som skulle hända nu? Jobb, boende? Fick panik.
Ett par dagar senare gick det upp för mig att sen 14 års ålder har jag hela tiden varit på väg någonstans, inte fysiskt men redan då visste jag att efter gymnasiet då skulle jag resa, spara ihop pengar sen fet resa till asien. Nu har ju i princip inga planer jag haft i huvudet gått som planerat och det är väll därför jag försöker låta bli att planera allt för mycket. Så efter att ha laddat upp med 1 månads kärlek där hemma är jag i Perth igen och känner mig väldigt tveksam till hur jag någonsin ska få ro till att stadga mig i framtiden.
Men vem säger att man måste det?
Trivs i alla fall väldigt bra med livet just nu men saknar er allihopa redan ska ni veta!
Ska försöka komma hem till Jul men har samtidigt en liten djävul som viskar att man kan leva en månad i Asien för biljettpriset. Men blir senast till våren i alla fall, så inte lika länge denna gången!



/ Jenny!

RSS 2.0