Summerdays

Hrm får väll skriva nån rad här så att man uppdaterar sig lite.
Mja, I helgen va det k-stad för hela slanten. Stack först till Emil på fest men vi hamnade till slut i k-stad och jag hade sjukt kul ! Massa generösa människor och jag förstår nu varför det är en fördel att va tjej i baren.
Träffa lite sjukt folk utanför också, Nice, Livet va underbart och vi stack inte hem förrens vid 4.
Nästa morgon vaknar man vid halv 11. Går upp och deckar i soffan. Till slut pallar man gå in i duschen och sen göra vid sig. Efter nån timme va det dags för k-stad igen. Tivolirock. Mötte Sara och Louise efter att jag hade missat 2 tåg. ( Lång historia ) Jag har otur bara. Men man blev ju lite glad när man nästan gick rakt in i Maja från The sounds på stationen. :)
Sen gick vi in på området. softa och åt lite. Mötte carro, sen stack jag och Louise och ställde oss längst fram på Sugarplum Fairy. Dom va lika bra som alltid ! Tröttnar aldrig på att se dom live
Resten av kvällen festades det, kolla lite på The sounds, The Ark och backyard babies också.
Träffade dom flesta sjuka människorna vi brukar festa med. aae, vänta, vänta, DU är sjuk. Haha
Jaa aa då. Nae kvällen va härlig och den slutade hemma hos louise med pasta och stekta ägg. Haha. kunde inte bli bättre. Sen decka vi i en stor dubbelsäng. Tack för en sjukt bra helg allihopa !

Ja, sen har man ju börjat jobba. Står i ett klädtält. Får bra betalt, behöver inte slita, Softa arbetskamrater, det är faktiskt bättre än väntat. : ) Fasst man hatar ju det när klockan ringer klockan 8. usch. Morgonmänniska ? Helvete heller.

Annars? . Jodå helt ok faktiskt. På nått konstigt sätt kan allt ändras väldigt fort. Behövde bara nån annan att ha i tankarna. Så nu kan jag gå vidare på riktigt. Det känns väldigt bra.

Nae, Man blir rätt trött av att jobba iaf. Ska nog sova. Godnatt

Hail the sunny days.

Jag klarar snart inte av det här jävla skitvädret längre.
Man blir helt deprimerad och orkar inte göra nånting. Känns inte som jag har gjort nått vettigt den här veckan.
Hrm har jag det ? Nae, inte mycket iaf.
Vänt på dygnet helt och hållet. Somnar vid 3-4. går upp vid 1 om nån väcker mig.  Annars kan jag nog sova till klockan 3. Och nästa vecka börjar jag jobba. aae. Va fan. Jag orkar verkligen inte.
Tänk pengar jenny. Pengar pengar pengar.
Jag blir iaf lite rik när sommaren är slut och då ska det inhandlas en elgitarr och en massa kläder =)
Till helgen blir det ju både fest och sen tivolirock. Okey. Livet e kanske inte så kasst iaf.
Jag ska ha en jävligt rolig helg innan jobbet börjar iaf. Yes.
nae, har nog inte så mkt mer att tillägga nu. eller ? hrmm. Jo det har jag ju egentligen. Men det pallar jag inte skriva.
Ha det nice.

P&L

Hemma från Peace & Love - Borlänge nu. Jag har haft den bästa veckan i mitt liv och det är deprimerande att den redan är över. Fattar inte att jag är uppe fortfarande. knappt sovit ngt inatt. så nu är det nog dags. Skriver nog mer sen. När jag har vaknat om en vecka ungefär. Godnatt

RSS 2.0