Sic

Ligger hemma och är sjuk. Har verkligen inte tid med sånt här trams. Tydligen lågt blodtryck och skit.
Men imorgon ska jag repa och ha tjejmiddag i det nya huset. Så tills dess ska jag lyckas bli frisk.
Jag oroar mig inte så mycket, mamma är dock en jävel på det. Jag är nog mer orolig hur mina tankar går nu och för mina små känslor som börjar bubbla upp igen. Vi lyckas alltid hitta tillbaka till varandra på ett eller annat sätt.
Nästan lite skrämmande. Vet inte om jag ska våga tro att det ska bli annorlunda den här gången.. Har verkligen kämpat emot, men du vet nog lika mycket som jag att jag bara kämpar mot mig själv. Känslorna finns kvar, dom har bara varit gömda en tid nu. Vet inte vad som händer nu. Men det känns annorlunda. På ett bra sätt. Kanske kan sluta annorlunda den här gången också, på ett bra sätt?


Tillbaka

 Kanske borde bli lite aktiv här igen, eller ja, jag har väll aldrig varit så jätte aktiv här från början.
Men jag känner för att ha nånstans att skriva ner all skit, så varför inte använda sig av bloggen igen? Kan bli helt ok. Sen får vi se hur länge det varar den här gången.


Skulle va en omöjlighet att sammanfatta allt som hänt sen i somras. Men hrm, Jag kan väll göra ett försök

Först och främst började vi i 2:an och nu har vi det vackra namnet Huldran. En del som har lämnat vår klass nu, Skit tråkigt, Bl.a Sara,Tim och Freja. Men vi håller kontakten allihopa och det tänker jag fortsätta med.
Hrm mja, Skolan e fan inte så intressant att skriva om, vad mer? Jo vi har äntligen startat upp vårt band som vi har snackat så mycket om. Louise - sång och gitarr , Maria - Bas och kör,  Jag - Gitarr,  Carro - Trummor. Sjukt roligt och det har gått bättre än väntat. Hoppas det fortsätter så.
Hade en rätt jobbig vinter, med mycket på en gång. Min kära häst Indy fick tyvärr avlivas. Fanns inget mer att göra. Men jag är glad att vi testade allt som va möjligt. Saknar ridningen som fan ibland faktiskt. 
Men den största skillnaden på den här tiden är nog att mina föräldrar har flyttat isär.
Men det känns som det kan bli bättre såhär. Känns lite konstigt bara.

That don't kill me.  Can only make me stronger

Givetvis har jag hunnit med en några konserter också.. 2 Lars Winnerbäck konserter. Helt underbart som vanligt. Dessutom har jag & Sara äntligen fått träffa honom öga mot öga. Lyckliga? Jo tack.
Sen för någon helg sen åkte jag och Sofie till Köpenhamn för att se Jimmy Eat world. Riktigt bra konsert och att träffa Jim och Tom va helt ok :)

Nej, det har hänt en massa. Men nu orkar jag inte skriva mer.
BYE

RSS 2.0