Where to go?

Jag har sån sjuk lust att flytta till en liten 1a i stan. Hittat en liten  för 30 000 med grymt billig hyra.
Tänk vad skönt att vara självständig och dessutom slippa den här helvetes byhålan. När jag blir vuxen kommer jag säkert tänka tillbaka med kärlek till tyringe men just nu känner jag bara hat.
Dessutom vet jag inte hur det kommer bli med pappa & Camilla. Dom ska flytta ihop, men vart?
Förhoppningsvis flyttar Camilla och co. hit men det kommer bara bli tillfälligt medans dom letar efter en gård.
Och jag om nån kommer inte flytta ut på landet. Då finns ju alternativet att flytta hem till mamma. Men på nått sätt trivs jag inte alls lika bra där. Därför tycker jag att bästa lösningen skulle va en billig sketen lägenhet i stan. Jag är ju mest där ändå.

Operation övertalning har börjat.

/ J

Fairytales of New York.

Så va Julen 2008 över. Känns rätt skönt att ha allt överstökat. Orkar inte med stressen och hetsen. Kan inte folk bara njuta av sin ledighet och njuta av den härliga julstämningen som faktiskt finns på vissa ställen.
Detta året blev väldigt mycket annorlunda från tidigare jular. Första gången som vi inte firar som en hel familj.
Jag,mamma & Nelly åkte ut till vår mobror medans pappa åkte till sin bror och teddy firade med sin flickvän.
Dock åt vi middag allihopa hos mamma innan. Det kändes bra iaf. Hoppas det kan bli vår nya tradition.
Annars va julafton väldigt trevlig ute hos våra kusiner. Jag fick smink, fint halsband, scarfs, presentkort på en winnerbäck konsert.. haha mamma hade ju dock inte kollat upp att han endast gör konserter på Hultsfred och P&L så där har jag lite hjälp med betalningen. Sen blev det lite pengar också så nu har jag inhandlat en Canon eos 1000d systemkamera. Känns riktigt bra. Resten av pengarna ska gå till min ursnygga tatuering.


Haha, julklapp från pappa. Älskar att han aldrig växer upp. Fy fan vad han garvade.
    

Lite julklappsutdelning hos mamma.                                 Mamma & Jag ute hos våra kusiner


Nelly under paketöppningen                                                               Jag & min morfar



juldagen vaknade man upp mätt som ett jävla svin.. Käkade frukost sen va det bara att göra vid sig igen. Nelly fyllde ju 16 år så vid 4 tiden asade jag mig upp till mamma för ännu mer mat och för att träffa hela släkten igen. Det var en trevlig liten tillställning men det va skönt att kunna ursäkta sig för att gå hem till ett tomt hus och göra vid sig inför kvällens festligheter. På med stereon på högsta volym, öppna en cider och hoppa in i duschen. Den bästa uppladdningen som finns ! .. Vid 9 stack jag,carro, maria & Fia till Jonas för att festa,, Lite senare joinade även sara och alisia. Vi va nog över 20 pers i lägenheten.. Riktigt nice ! Förfesterna där är alltid roliga. Vid 12 stack vi till björket. Där va grymt mkt folk. Till gränsen för mycket. Vi blev av med varandra titt som tätt men trots det hade jag väldigt kul. Träffade hur många som helst som jag inte sett på evigheter. Bland annat Jonatan och Emil.. Det är tråkigt att man inte hinner träffa alla lika mkt nu förtiden. aja, sammanfattningsvis så va det ett bra björke.
Nu ligger jag i soffan och är helt slut. Ska ha helt nyktra dagar fram tills nyår. Tror nog det är bäst.

Till slut ett tips som jag fick lära mig i helgen: Lita aldrig på någon du en gång har tappat förtroendet för. People never change.

/ J

I can do it on my own.

jaha,, snabb uppdatering här kanske.
i fredes va jag grymt rastlös.. Jag & Malisia drog till Kingan på lite ren impuls.
Macke, Jonas och Armin joinade också. Bjöds en del. Tack killar !
Där va alldeles lagom mycket folk, perfekt ös, perfekt fylla och jag hade trevligt sällskap. Vad mer kan man begära?
Tack för en skit rolig kväll !

                                 Malisia korkar upp


Innan utgång togs det en del festliga bilder. Snodd från www.Malisia.blogg.se


På lördan väckte mamma mig.. VAKNA, NU SKA VI HANDLA JULKLAPPAR ! .
Visst fan tänkte jag,, och somnade om.. haha, jag vet trots allt hur min mammas tidsplanering är.
Ungefär 2h efter utsatt tid va vi iväg.
Fick köpt mina julklappar och min nyårsklänning .. Jag absolut älskar den.. Har sett den hänga på Carlings två gånger innan men den har alltid hängt långt upp och jag har alltid trott att den skulle va sjukt dyr.
Men nu såg jag den, långt ner och billig, Endast 299kr.. Perfekt !
När jag väl skulle betala den sa tjejen bakom kassan att hon va helt säker på att den egentligen kostat 400-500kr och att hon hade prisat om dom andra men antagligen missat min klänning.. Men sjyst som hon va sa hon bara
- Eh va fan,, har jag vatt så slarvig får jag skylla mig själv.. Och det är ju trots allt Jul så du får den för det priset.
Ibland har till och med jag tur :)

Kom hem vid halv 8 och tänkte va fan ska jag göra nu? Huset stod tomt och jag va rastlös igen. In i duschen och sen kom Maria, Elmén och wei. Drack spelade gitarr och lyssnade på bra musik. Sen bar det av till Q-bar.. Dock blev det bara jag & Maria som fortsatte där.. Stötte på massa människor man inte sett innan.. Till och med vår alldeles egna Ola Salo från Hultsfred.. Hur stor chans är det att han plötsligt flyttat till Hässleholm och vi möter varandra? Sjukt. Senare kom Malisia och Co. Blev bra ös på ovanvåningen. Bjöds en hel del igen och jag tror mattias blev utsedd till ett helgon när han köpte en hel bricka med shots. Kan inte vatt kul att kolla kontot dagen efter. För att sammanfatta den kvällen så hade jag riktigt roligt igen. Tack alla ! Ibland behöver man hålla sig sysselsatt helt enkelt ...

HULTAN OLA SALO (Stefan)                                   Vårt bord va festligt
         
Jag & Mattias, haha, kungen i baren.                 Malisia, Mattias. en halv jenny.
       

/ J

Althea Passion.

Första spelningen är avklarad !
3 shower och sammanlagt 600 pers har lyssnat på oss idag.
Fy fan vad gött det känns ! Jag bara längtar tills det är dags för nästa spelning
Svårt att förklara men det är en sjukt härlig känsla att stå där på scenen  (och igentligen gillar jag inte ens att uppträda)
haha, första spelningen kunde i för sig gott bättre. Vi hade inte turen på vår sida direkt.
Carros pedal till trummorna gick av och Louise förstärkare gick sönder.. underbart !
Så många gånger vi spelat med allt så går dom isönder just då.
Men jonas var snabbt uppe och fixade trummorna och jag tog över Louise slinga. Så allt gick väldigt smidigt till och publiken la inte så mycket märke till alla missar, Tur är väll det.
Andra och tredje spelningen satt perfekt och det är vid sånna tillfällen man älskar sitt liv.
Och efteråt blev allt bara ännu bättre när folk applåderade och kom fram och berömde oss.
Lite svårt att veta vad man ska få för respons när man bara spelat för ett fåtal människor innan. Nej jag vet inte vad jag ska skriva mer än att fy fan vad kul detta är ! Alla borde testa på att spela i band,

Efter jul är det tillbaka in i replokalen och börja jobba med vårt egna material.
Har vi tillräckligt många låtar så har vi blivit lovade en spelning på Siesta och det hade man inte tackat nej till.

Bilder m.m. kommer..

Tack för igår och idag tjejer ! och tack alla andra som stöttade oss idag !

/ J

Tjejer kan !

Åh herregud vilken vecka. Känns som dagarna försvinner lika snabbt som man vaknar till en ny.
Inlämningsuppgifter hit och prov dit sen lite rep på det.
Spelat nu varje dag sen i söndes. På fredag har vi vårt första framträdande. 3 shower - 200 pers på varje.
Ja herregud, ligger och funderar på om det är lika bra att skriva sitt testamente nu när man ändå är igång.
Låtarna sitter som smort nu iaf. Denna veckan har gjort oss gott. Men så fort vi sätter igång och börjar snacka om showen får alla ont i magen och vi börjar snegla mot toaletten.

Nej fan, nu är det dags att skärpa sig.  Vi ska rocka röven av alla små skeptiker som inte tror att TJEJER kan.. Ni ska allt få se !
Lika bra att börja med sitt pepptalk nu. För när jag väl  börja tänka på det viset blir jag helt grymt jävla taggad !
Jag har nått inbyggt i min hjärna som gör att jag alltid ska hävda mig bland killar. Det kvittar om det så står en 2m lång och biffig kille framför mig,    jag ska ändå säga " haha, du dig slår jag lätt i armbrytning" 
Det är ju egentligen rätt löjligt,, för visst fan vet jag att min arm kommer dunka i bordet efter 2 sek..
Men man måste ju ändå försöka, det är ju ändå tur att det va nån kvinna som började hävda sig bland männen.. för var hade vi annars varit idag? Ingen rösträtt, inga jobb ingen talan överhuvudtaget.
Nej på fredag,, usch,, kom på att jag inte ens kan säga det längre.. shit, detta har alltid legat så långt fram men nu är det redan IMORGON och då ska vi visa att tjejer kan så jävla mycket mer !

dags att sova nu, har en hel del att göra imorrn.. Uppdateringen kommer på fredagkväll.

/ J

Jordskalv




Känns som detta kommer va det stora samtalsämnet idag, ETT JORDSKALV I SKÅNE.
Jag själv vaknade med ett jävla ryck när jag kände att hela sängen skakade och väggarna knakade som bara den. Min första tanke va jordbävning, men ganska snabbt efter det tänkte jag "jordbävning, i sverige? nej nej, det händer bara inte." Men det fortsatte att skaka och jag flög ner på nedanvåningen för inte fan tänkte jag ligga på ovanvåningen när huset skakade så. När jag väl kom ner hade det slutat skaka och våra djur såg ungefär lika chockade ut som jag.
När jag lugnat mig lite gick jag och la mig i soffan. Somnade konstigt nog ganska snabbt och började drömma att vi skulle installera något i vårt hus så dom va tvugna att lyfta det och greja. Så det va därför huset hade skakat och inte för att det hade vatt ett jordskalv. När jag väl vaknade igen så gick jag direkt in på google och sökte om det verkligen hade hänt. Och visst va det sant. Känns lite skumt för jordskalv är ju bara sånt man läser om och ser på tv. Aldrig att jag trodde att jag skulle va med om det i Sverige. Nu va det som tur inte så jätte farligt inga personer uppges vara skadade eller nått sånt. Men ändå, man börjar fundera lite, kommer detta hända igen? Kommer det i så fall va värre?

/ J



an end must have a start.

Keep on smiling, everything will be ok.
Keep on lying, the truth is what you say.
Please guide me, I chose the wrong way.
I hate to say it, I think I need you to stay



.

Bloody sunday

Fy fan. Har verkligen mått bättre.
Igår blev det björket med sara,fia & Maria.
Efter två olika förfester och en hel del alkohol drog vi till björket.
Har inte vatt där på ett tag så det va riktigt kul faktiskt.
Dock söp jag bort baksidan på min mobil och antagligen en väska.. Jag har noll koll som vanligt.
Sen drog jag på efterfest, vilket jag aldrig skulle gjort.
Stackars G va snäll och tog hand om mig hela natten. Ibland kommer hjälpen från den du minst förväntar dig att få den från.

/ J

Mannen i mitt liv.





Lars ,, älskade jävla Lars !  Det går inte att beskriva med ord hur mycket kärlek jag känner för denna man.
Har precis sett nästan hela hans dvd. Jag vet inte vart jag ska börja och absolut inte var jag ska sluta.
Det är ändå ingen som fattar, förutom Sara och Fia som också har börjat förstå hans storhet.
En storhet som artist,låtskrivare och människa.
När man ser dvd:n får man plötsligt minnena tillbaka från sommaren. Livet är som bäst under en konsert med Lasse.
Och jag vet att det är många som rynkar på näsan och tycker jag är löjlig som kan älska någon artist såhär mycket.
Men ni behöver inte förstå. Jag skiter i vilket. Känslan av att stå där och känna den kärleken som finns på konserterna och se världens bästa man framföra låtar precis som om han sjunger dom endast till dig slår det mesta.
Blev helt överumplad av en massa känslor när jag äntligen fick se filmen.. går inte att skriva ner allt.
Och att jag själv fick va med nån sekund i filmen också är ju ett extra plus måste jag säga..

Nej, jag kan hålla på såhär hur länge som helst.. Är väll bäst att sluta innan alla tröttnat på att läsa det här inlägget..
Men nu är det iaf bestämt.. jag MÅSTE till Hultsfred och Peace & Love i år igen.. Dom enda spelningarna lasse gör är på dom festivalerna.. En sommar utan honom går bara inte.. Jag skiter hellre i en utlandsresa i så fall.. så är det.

Tack för att du finns Lars !

/ J

You can burn your bridges if you want to

Äntligen ! Efter lång väntan så har jag Lars Winnerbäcks nya dvd i mina ägor !
Den ligger här bredvid mig och jag sneglar fram och tillbaka på den hela tiden. Det står en viss Lars Winnerbäck på framsidan som nästan skriker att jag ska sätta in dvd:n i datorn och bara njuta av denna underbara film.
Men jag, sara & Fia har lovat att se den tillsammans och det blir trots allt en bättre känsla att se den med några som älskar honom lika mycket som en själv. Så därför måste jag hålla mig borta från den enda tills på fredag.
Haha, kommer bli svårt.

Nästan bara en vecka kvar till vår första spelning nu.. Usch.. Känns så grymt nervöst. Har nog drömt minst 5 olika mardrömmar om den spelningen. Men det kommer gå bra.. det ska gå bra ! Repar som fan nu iaf.
"steady as she goes" måste sitta tills nästa vecka..

Annars ? .. Jodå, vi har nästan samlat ihop 3000kr till vårt projekt på 3 dagar.. Heja oss :) .. Reser antagligen till Rumänien den 10 januari. Kommer bli en väldigt känslosam och lärorik resa.

Dagens musiktips.
En låt jag helt hade glömt. Fattar inte hur nu när jag haft den på hjärnan i två dagar.
Deportees - Missing you, missing me. 

 

I can't be what I'm not
And I can't forgive
What you already forgot


/ J


Arrest me 'til it hurts

Jaha, Tisdag. Ny vecka. Dags att sammanfatta helgen kanske?
Lovar att det inte ska bli värsta romanen. Har nästan tröttnat på att skriva men känner mig lite tvungen ändå.

I fredes va det dags för min & Tims 18 års fest. Vi va ute i sista sekunden som alltid.
Men till slut va allting klart och vi kunde knäcka en öl tillsammans och vänta på att folket skulle komma.
Mellan kl20:00-10:00 strömmade det in folk i jämn takt. Nästan alla mina kära vänner kunde komma och det va jag glad för. Och tack för alla presenter jag fick :) .. allt från en actionman till smycken.
Kvällen va skit trevlig, folk va fulla och glada ( vissa alldeles för fulla).
Senare fram mot natten pga en del missförstånd hamnade jag på Q-bar.
FÖRLÅT IGEN TIM !
Jag & Maria festade iaf vidare och träffade världens skönaste göteborgare och bjöds på sjukt goda drinkar.

Så förutom mitt och tims bråk.. som jag tar helt ansvaret för så va kvällen jävligt bra. Tack alla !

Måste ju även nämna att jag åkte ner till tatuerarna i Malmö ( Old bones tattoo )  Åkte ner på Drop in eftersom dom är rätt uppbokade annars. Berättade att jag ville ha "Alla vägar har sitt pris" intatuerat på underarmen.
Johan, som min tatuerare heter ritade upp en bokstav och frågade om det va ungefär så jag ville ha det..
- Helt perfekt svarade jag.
Han gick iväg och skissade.. Efter ca:20 min kommer han tillbaka. Visar upp skissen och jag ville bara skrika
- JAG ÄLSKAR DIG !
Så fort jag såg den kände jag. " det där är min tatuering ! "  Jag visste inte att man kunde göra så mkt med en text.
Nu känns det mer som jag ska få en tatuering än att bara skriva en text på armen.. Tyvärr kommer denna kosta 2000kr och det hade jag inte riktigt råd med nu.. Så den 31 januari får ni se detta mästerverk på min arm.

Nej, nu ska jag ringa min Fabror om sponsring till vårt projekt.. Det går sjukt bra för oss nu.. Redan fått sponsring för 2000kr sammanlagt på mindre än 2 dagar.. Helt underbart !

Här kommer lite bilder från i fredes.

Adios !
/ J 

                                                   
       


      


    


    

            


      


     


   

I´m sick of second chances

exakt när vet man när man kan lita på en person igen?
"People never change" men stämmer det verkligen? .. Är det ens rätt att ge någon en andra chans?
När vet man att den personen är värd det? .. Jag verkligen hatar sånt här.
Att inte veta.
"maybe I´m better of without you"

Nej, det är bäst att sova nu.. Uppdatering och bilder från helgen kommer.

/ J

01:47 Klump i magen.

Jag har kommit fram till att jag är rätt klen. Blir sjuk för ingenting.. Ligger nerbäddad igen och det kommer jävligt olägligt.
Jag kan inte va sjuk denna helgen.. Jag TÄNKER inte va sjuk iaf. Ska ignorera det tills helgen är över sen kan jag va sjuk hur mycket jag vill.

Fan, är så jävla mkt som händer nu. Både positivt och negativt. Vet inte riktigt var jag ska ta vägen och hur jag ska känna?
Allting blir så mycket mer påtagligt fram mot natten när man brottas med sömnproblemen.. Oj vad djup jag lät nu. Är väl en del av att va 18 år antar jag? Det känns som man samlat ihop alla problem till en stor knut som är omöjlig att få upp. Men man måste ju börja nånstans. Dra i varje snöre tills man tills slut hittar lösningen på problemet. Men just nu ser jag bara en enorm omöjlig knut som jag bara vill ignorera.

Ignorans och förnekelse är min lösning på det mesta känns det som.. Fan, seriöst. Jag måste växa upp. Det här inlägget känns nästan som en spark i röven på mig själv. Varför fortsätter jag skriva egentligen? .. Antar att jag innerst inne vet att jag behöver den här jävla sparken rätt rejält. Måste lägga av att va så jävla naiv.. ta saker lite seriöst., Skulle kanske inte skada.?

Inte mycket kvar av det här året nu och det har vatt fullt ös från början till slut. Väntade på förändringar men dom kom aldrig. Det blir ett helt annat nyårslöfte detta året.

Nej. fy fan vad jag tänker mkt när jag e uppe sent. Nu börjar jag fundera på om jag ens ska publicera detta.. Jag låter aldrig någon komma i närheten av mina tankar om nätterna. Men ni är som tur inte så många som läser denna blogg ändå.

Men för säkerhets skull slutar jag nu innan jag blir helt knäpp.

Just nu blir det en Johan Glans..
- Åh, ett problem ! ..... Hrmm.. jag tror jag går och lägger mig.

/ J


18 is the magic number.

Så äntligen blev det den 2 december. Datumet jag har längtat efter hela året.
Nu är jag inte längre den lilla mobbade 17 åringen bland mina vänner. Känns jävligt skönt kan jag säga.
Många av mina vänner tycker inte 18 är så big deal längre. Men jag känner ändå en viss frihet nu som jag inte kände innan. Ska bli rätt gött att äntligen visa upp sitt egna nylle på id-kortet och kunna gå in på vilken bar jag än vill på. Jag kan skaffa körkort när jag vill,, haha, om jag nångång börjar övningsköra.. Ja, det finns hur mycket som helst och ni som läser det här är antagligen redan över 18 så ni vet ju redan allt detta.. Men ni får stå ut med detta iaf. haha. Det är fan inte lätt att va decemberbarn.

Min dag har varit väldigt bra iaf :)   Tack alla underbara människor som grattat mig inatt och under dagen !
Blev först en runda till skolan i eftermiddags.. Har inte riktigt mått som jag ska i veckan,, får verkligen hoppas det blir bättre tills på fredag.. Efter det gick jag och Lilla en runda på stan, Fyndade en söt stickad tröja med guldiga ankare på.
Sen begav jag mig hemmåt där familjen väntade med presenter.. Fick massa söta presenter av min syster.. Där ibland en stor sjuk bild på Winnerbäck i tyg.. Tack tack tack ! :) och sen 2000kr till min systemkamera som jag önskar mig mest av allt.
Vid 7 tiden åkte vi in på Wok House där Sara,Louise,Carro & Fia väntade.. Åt jätte god mat tog och tog min första lagliga cider. Satt kvar till halv 10 då dom stängde.
Tack för en jätte trevlig kväll och för presenterna tjejer  <3

Nu är det bara ca: 30 min kvar av min födelsedag.. Alltid lika deppigt. Aja, bara 2 år tills man fyller 20. Feest !
Sen är det  bara pensionen man längtar efter.. Härligt

Nej nu ska jag sova så jag kan bli pigg nån gång.

Här kommer nån bild från middan.













Godnatt
/ J

RSS 2.0