Koh phangan

Den 20 jan drog vi över till Koh phangan för att fira Freddes födelsedag, i present bjöd jag på ett riktigt fint hotell nere vid stranden vilket var helt himmelskt att komma till jämfört med vårt lilla guesthouse vi bodde på i Koh Tao. Det är kul hur man uppskattar alla självklarheter så grymt mycket mer som tex en varmdush istället för enbart kalla, aircon istället för en trasig fläkt, 2 kuddar istället för en tegelsten till kudde, ett täcke istället för min sjal, haha ja det är stor skillnad helt enkelt men för det priset man betalar så är det faktiskt inget att klaga över.
Vi njöt iaf riktigt av vårt miljöbyte, senare på kvällen gick vi till Haad Rin, där fullmoon partyt föddes. Var ju inte fullmåne än men förväntade oss ändå en hel del fest och blev chockade när vi bara såg lite folk sitta lugnt vid ett par barer. Så fanns inte så mycket mer än att lugnt sätta sig ner och beställa in en drink, och en till, och en till efter den och antagligen ett par till. Samband med att vårt bord fylldes av tomma glas så började stranden fyllas av fulla människor. Mötte två galna killar från england och canada som vi höll ihop med resten av kvällen. Startades en del drinking games vid en av barerna. På nått sätt lyckades jag vinna armbrytning mot ett par tjejer. Vår engelsman kom dock inte så långt. Dansa loss med en skit cool tjej som reste runt och var dj, önska jag kunde ha hennes jobb. Resten av kvällen bestod av buckets och mer barfota dans vid stranden. Gick vilse när vi skulle hem och fick till slut två killar att skjutsa hem oss på 2 mopeder.
 


Tvekade på ifall hur länge vi skulle stanna kvar på ön eftersom det bara var 5 dagar till full moon, slutade med att vi ändå stannade kvar eftersom vi mötte upp med johan,leanne och jens igen. Tänkte dock inte alls på att det vallfärdar flera tusen på ett par dagar och att nästan allt boende plötsligt var uppbokat. Hittade till slut en liten bungalow som ägdes av en thai familj som knappt kunde någon engelska. Var tvungen att fylla en hink med vatten för att spola toaletten men stället hade sin charm. Dagarna efter det spenderades en hel del på paradise bungalow där johan och jens höll på att tatuera sig, jens hela ryggen och johan en hel arm plus halva magen. Det tog sin tid så vi som inte tatuera oss satt i resturangen och drack öl. Lärde känna tatueraren Nom och hans flickvän. Helt underbara människor! Så öppna och vänliga. Hemma håller vi gärna tillbaka när vi precis träffat någon. Vill känna efter, inte blotta oss själva i onödan. Här säger dom direkt hur dom tycker, fina saker om ens personlighet som man inte hör varje dag, dom vill visa upp sin familj för en och efter ett par dagar anses man vara en god vän. Vilket jag tycker är himla fint! Så eftersom Nom även är en himla bra tatuerare lät jag honom göra en på mig också. Absolut älskar den! Kommer helt klart hälsa på dom nästa gång jag är i Thailand igen.
 
 
 

Så blev det ju till slut fullmåne, har aldrig kännt något vidare sug att jag måste dra till ett fullmoon party men att vara på koh phangan och inte dra dit kändes inte som ett alternativ. Drog ner till Haad rin lite innan solnedgången och möttes av ett hav med människor med neon färgade kläder, det roligaste var att killarna var dom som mest gick in för det. Som en dag det är accepterat för alla killar att klä sig gay. Inte för att det är något fel med det men en stor macho kille i neonrosa linne och limegrönt pannband som tycker han är ascool ser jävligt roligt ut! Så med inte allt för höga förhoppningar drog vi ner på stranden. Är svårt att förklara hur kvällen var men för att sammanfatta ganska lätt.. Folk är helt jävla crazy på fullmoon!
Nakna killar som åker rutchbana, buckets överallt, dans på stolar,bord,stranden, ÖVERALLT!
Hade en jäkligt rolig kväll trots allt, man rycks liksom med av hela grejen. Festade med ett gäng australienare, var ju australian day samma dag! Höll igång fram till morgonen och kände lite sorg över att mitt andra hem inte tillåter mig att komma tillbaka!
 
 
 
/Jenny!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0